Întrebări frecvente

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Care sunt semnele unei carii dentare?

Semnele cariei dentare pot include sensibilitate la rece sau la cald, durere la mestecare, pete sau decolorări pe dinți și senzația de dinte crăpat sau rupt.

Când trebuie făcută igienizarea profesională?

Igienizarea dentară profesională (detartrajul) ar trebui efectuată de obicei de două ori pe an. Cu toate acestea, medicul stomatolog poate recomanda o frecvență mai mare sau mai mică în funcție de nevoile individuale ale pacientului.

Ce opțiuni am pentru înlocuirea unui dinte?

Există mai multe opțiuni pentru înlocuirea unui dinte lipsă, iar medicul stomatolog poate recomanda cea mai potrivită în funcție de situația specifică a fiecărui pacient. Opțiunile includ implanturile dentare, punțile dentare și protezele dentare.

Cunoaște echipa

Dr. Andreea Popescu
Medic Stomatolog
Pasiune pentru sănătatea zâmbetului...
Dr. Laurențiu Popescu
Medic Stomatolog - Coordonator
Zâmbetul tău este prioritatea...
Dr. Andra Jipa
Medic Stomatolog
Sănătatea orală pentru o viață...

Cele mai populare servicii

Implanturi Dentare

Implanturile dentare sunt soluția ideală pentru înlocuirea dinților lipsă, oferind stabilitate, funcționalitate și un zâmbet frumos.

Detalii
Ortodonție

Ortodontia și aparatele dentare corectează alinierea dinților pentru un zâmbet sănătos și atrăgător, îmbunătățind estetica și funcționalitatea orală.

Detalii
Albire dentară

Albirea dentară este un procedeu sigur și eficient pentru obținerea unui zâmbet strălucitor și îndepărtarea petelor dentare nedorite.

Detalii
Coroane dentare

Albirea dentară este un procedeu sigur și eficient pentru obținerea unui zâmbet strălucitor și îndepărtarea petelor dentare nedorite.

Detalii
Prevenție

Prevenția dentară înseamnă igienă orală regulată, vizite la dentist și obiceiuri sănătoase pentru a menține dinții sănătoși și strălucitori.

Detalii
Estetică Dentară

Fațetele dentare sunt soluții estetice minuțios lucrate, aplicate pe fața dinților pentru a corecta imperfecțiunile și a obține un zâmbet perfect.

Detalii

Ce spun pacienții noștrii:

Am avut o experiență excelentă la clinica stomatologică! Personalul a fost foarte profesionist și prietenos, iar serviciile au fost de cea mai înaltă calitate. Mă simt în siguranță să revin aici pentru orice problemă dentară.

Recomand cu încredere această clinică stomatologică! Mi-au rezolvat rapid și eficient problema dentară, iar atmosfera din clinică este relaxantă. Mă simt în mâini bune aici.

Am avut o experiență pozitivă la această clinică stomatologică. Personalul a fost atent la nevoile mele, iar medicul stomatolog a explicat fiecare etapă a tratamentului în detaliu. Sunt foarte mulțumit de rezultate!

Clinica stomatologică este remarcabilă! Am primit tratamentul de care aveam nevoie fără durere și cu o grijă deosebită pentru confortul meu. Recomand cu căldură această clinică tuturor celor care caută servicii stomatologice de încredere.

Call Now Button