Dr. Laurențiu Popescu

Dr. Laurentiu Popescu

Dr. Laurențiu Popescu

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”,
Facultatea de Stomatologie

Email: contact@osseodent.ro
Phone: +4021 313 88 67

Dr. Laurențiu Popescu este un adevărat artist în stomatologie, specializat în chirurgia implanturilor dentare și protetică. Cu o carieră impresionantă, el a acumulat o experiență bogată și a devenit un nume bine cunoscut în acest domeniu. Cu o inimă pasionată și o devotare neobosită, Dr. Laurențiu Popescu creează zâmbete frumoase și sănătoase pentru fiecare pacient. În calitate de medic coordonator, el acordă o atenție deosebită personalizării tratamentului, abordând cu grijă și compasiune nevoile individuale ale fiecărui pacient.

“Sănătatea ta orală, prioritatea noastră!”

competențe

Implantologie
0
Protetică
0
Extracții dentare
0
Odontoterapie dentară
0

Ce spun pacienții noștrii:

Vă mulțumesc din suflet pentru transformarea uimitoare pe care ați realizat-o asupra zâmbetului meu. Experiența mea în cadrul clinicii a fost absolut minunată. Echipa voastră a fost foarte receptivă la dorințele mele și a lucrat cu migală pentru a obține rezultatele dorite. Acum am un zâmbet de invidiat și nu pot decât să vă mulțumesc pentru asta
Nu pot să mă opresc din zâmbit datorită echipei OsseoDent! Vreau să le transmit cele mai sincere mulțumiri pentru serviciul lor de estetică dentară impecabil. Dr. Popescu a fost foarte atent la preferințele mele și a lucrat cu mare atenție pentru a-mi oferi un zâmbet perfect. Sunt mai încrezător ca niciodată în felul în care arată zâmbetul meu, și asta datorită vouă. Vă mulțumesc!
Vreau să îmi exprim recunostința profundă față de echipa OsseoDent, pentru implantul meu dentar. Înainte de tratament, aveam oarecare rezerve și anxietate, dar toate acestea au dispărut datorită serviciilor excelente și a sprijinului oferit de acești profesioniști. Tratamentul a avut un rezultat minunat, iar procesul a fost eficient și fără durere. Vă mulțumesc pentru redarea încrederii în zâmbetul meu!
Sunt foarte impresionat de serviciile oferite de cabinetul stomatologic pentru implantul meu dentar. Echipa de acolo este cu adevărat dedicată să ofere cele mai bune soluții și tratamente. Procesul a fost mai puțin stresant decât mă așteptam, datorită abilităților lor profesionale și atenției la detalii. Mă simt mai încrezător în zâmbetul meu acum, mulțumesc din suflet!
Call Now Button