Dr. Andra Jipa

Dr. Andra Jipa

Dr. Andra Jipa

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”,
Facultatea de Stomatologie

Email: contact@osseodent.ro
Phone: +4021 313 88 67

Cu o carieră în plina dezvoltare, Dr. Andra Jipa este pasionată și dedicată. Ea a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București și are expertiză în estetică și endodonție. Cu atenție la detalii și o viziune estetică, Dr. Jipa oferă tratamente stomatologice de înaltă calitate și restabilește zâmbete strălucitoare. Abordarea sa empatică și comunicarea deschisă creează un mediu confortabil și de încredere pentru pacienți.

“Zâmbiți cu încredere, zâmbiți cu noi!”

competențe

Profilaxie dentară
0
Odontoterapie dentară
0
Endodonție
0

Ce spun pacienții noștrii:

Dr. Andra Jipa este medicul meu stomatolog de mai mulți ani, și nu pot să mă simt mai bine îngrijit. Abordarea ei empatică și calitatea tratamentelor sunt de neegalat. M-a ajutat să trec peste frica de stomatologie și să am un zâmbet sănătos și strălucitor. Recomand cu încredere!
Eu și întraga familie suntem pacientii clinicii OsseoDent, iar experiența noastră de la mic la mare a fost mereu una foarte plăcută. Întreaga echipă este foarte atentă la confortul pacienților și oferă explicații clare despre procedurile pe care le efectuează. Mă simt norocos că am găsit un o echipă atât de profesionistă și dedicată.
Sunt extrem de mulțumit de serviciile Dr. Andra Jipa . A fost mereu punctuală, amabilă și a explicat fiecare pas al tratamentului într-un mod accesibil. Cu ajutorul său, am trecut peste teama de stomatolog.
Dr. Andra Jipa este cu adevărat un medic stomatolog excepțional. Am avut cea mai bună experiență cu ea. Este atentă la detalii, foarte răbdătoare și își pune pasiunea în fiecare tratament. M-a ajutat să îmi recâștig încrederea în zâmbetul meu. Recomand cu încredere!
Call Now Button