Dr. Andreea Popescu Bobocea

Dr. Andreea Popescu Bobocea

Dr. Andreea Popescu Bobocea

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”,
Facultatea de Stomatologie

Email: contact@osseodent.ro
Phone: +4021 313 88 67

 

Cu peste 10 ani de experiență în endodonție, Dr. Andreea Popescu Bobocea, absolventă a Facultății de Stomatologie din București, este expertă în tratarea problemelor pulpare și a rădăcinilor dentare. Ea se remarcă prin abordare riguroasă și rezultate excepționale în salvarea dinților și restabilirea sănătății orale. Cu o pasiune evidentă pentru endodonție, Dr. Popescu Bobocea oferă soluții personalizate și precise pacienților săi.

 

“Recuperăm zâmbete, rădăcină cu rădăcină!”

competențe

Endodonție
0
Odontoterapie dentară
0
Profilaxie dentară
0

Ce spun pacienții noștrii:

Am avut o experiență excelentă la clinica stomatologică! Personalul a fost foarte profesionist și prietenos, iar serviciile au fost de cea mai înaltă calitate. Mă simt în siguranță să revin aici pentru orice problemă dentară.

Recomand cu încredere această clinică stomatologică! Mi-au rezolvat rapid și eficient problema dentară, iar atmosfera din clinică este relaxantă. Mă simt în mâini bune aici.

Am avut o experiență pozitivă la această clinică stomatologică. Personalul a fost atent la nevoile mele, iar medicul stomatolog a explicat fiecare etapă a tratamentului în detaliu. Sunt foarte mulțumit de rezultate!

Clinica stomatologică este remarcabilă! Am primit tratamentul de care aveam nevoie fără durere și cu o grijă deosebită pentru confortul meu. Recomand cu căldură această clinică tuturor celor care caută servicii stomatologice de încredere.

Call Now Button