Dr. Anca Ispas

Dr. Anca Ispas

Dr. Anca Ispas

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”,
Facultatea de Stomatologie

Email: contact@osseodent.ro
Phone: +4021 313 88 67

Cu un entuziasm contagios și o capacitate de a empatiza deosebită, dr. Anca Ispas aduce o notă de prospețime și căldură în echipa noastră de medici. Indiferent dacă vine vorba de corectarea afecțiunilor dentare sau de oferirea sfaturilor pentru menținerea unei igiene orale sănătoase în timpul tratamentelor ortodontice, dna dr. este dedicata cu pasiune fiecărui pacient în parte. Cu dorința de a se perfecționa constant și de a rămâne la curent cu cele mai noi tehnologii și metode în ortodonție, medicul nostru ortodont reprezintă viitorul promițător al acestui domeniu și vă asigurăm că veți primi cea mai bună îngrijire ortodontică în fiecare etapă a tratamentulu.

“Pentru un zâmbet perfect, suntem mereu în linie!”

skills

Ortodonție
0
Fluorizări dentare
0
Profilaxie dentara
0
Sigilări dentare
0

What our patients say

Sunt extrem de mulțumit de serviciile Dr. Anca Ispas în calitate de medic ortodont. A reușit să transforme complet zâmbetul meu folosind aparate dentare, iar rezultatele sunt uimitoare. Echipa sa este amabilă și profesionistă, iar tratamentul a fost fără durere. Recomand cu încredere!”
Experiența mea cu Dr. Anca Ispas a fost excelentă. Ea este o adevărată expertă în ortodonție și a răspuns la toate întrebările mele pe parcursul tratamentului. Aparatul dentar a fost mai puțin vizibil decât mă așteptam, iar acum am un zâmbet minunat. Multumesc, Dr. Anca Ispas!
Dr. Anca Ispas este un medic ortodont uimitor. A reușit să corecteze mușcătura mea defectuoasă cu pricepere și răbdare. Am simțit mereu că sunt în mâini sigure în timpul tratamentului meu. Zâmbetul meu este acum mai strălucitor ca niciodată, și sunt recunoscător pentru munca sa excelentă.”

Add Comment

Call Now Button